Szalai Gabriella

Ügyvezető igazgató

Közgazdász, a versenyszférában marketinggel, kommunikációval foglalkozott (1992-2005; 2011-2013), majd több éven át írt pályázatokat, végzett projekt menedzsment feladatokat.
Dolgozott fejlesztési ügynökségeknél, az államigazgatásban (2006-2010).
Átfogó szakmai tapasztalata van a területfejlesztés, a kistérségi és regionális fejlesztés, illetőleg projektfejlesztés és projekt menedzsment területén, jól ismeri a hazai és uniós támogatási rendszert, az Európai Unió felépítését és működését.

Koritár Zsuzsanna

Programigazgató

Az ELTE-n végzett geológus szakon (környezet- és vízföldtan szakirányon), illetve megszerezte az angol szakfordítói diplomát is. Ezt követően a Central European University 'Environmental Sciences and Policy' szakát is elvégezte. 2016-ig dolgozott az Energiaklubban, a fenntartható energiarendszerek vizsgálatával és az energiaszektor átláthatóságának elősegítével foglalkozott. Számos hazai és európai uniós projektet vezetett, kutatásokban vett részt, pályázatokat írt, magyar és nemzetközi konferenciákon adott elő, hatástanulmányokat elemzett és véleményezett, 

Ámon Ada

Alapító, külsős tanácsadó

Okleveles közgazdász. Az elmúlt két évtiezdben az Energiaklub igazgatója volt. Emellett dolgozott a londoni székhelyű International Institute for Energy Conservation (IIEC) konzulenseként, a CEE Bankwatch (Bankfigyelő Hálózat) energia koordinátoraként, és az Európai Parlament Zöld Frakciójának energia tanácsadójaként. 2004 és 2008 között tagja volt az Országos Környezetvédelmi Tanácsnak, valamint számos kampány és nemzetközi program igazgatótanácsának is.

Nemzetközi koprodukcióban készülő kiadványok magyar szerzője, és számos szervezet névadója volt. Publikációi leginkább az energiapolitikai döntéseket elemzik, vagy illetik kritikával. 

2015. júniusától nemzetközi klímapolitikai feladatokat lát el Berlinben: a fenntartható fejlődéssel foglalkozó, nemzetközi E3G szervezet részére végzek szakértői munkát. Feladatai között szerepel a G20 országcsoport energiahatékonysági és finanszírozási gyakorlatának alakítása. 

Böröcz Barbara

Partnerkapcsolati menedzser (jelenleg szülési szabadságon van)

A Pécsi Tudományegyetemen végzett terület,- és településfejlesztés szakirányon. Főbb kutatási területei közé tartozott a fenntartható fejlődés, a megújuló energiaforrások és ezek munkahelyteremtő hatásai. Gyakorlati idejét a Pécsi Forrásközpontban és a keszthelyi önkormányzat vidékfejlesztési részlegénél töltötte. Feladati közé tartozik a rendezvények előkészítése, különböző projektek adminisztrációja és a tanulmányokhoz kapcsolódó kutatás.