Koritár Zsuzsanna

ügyvezető igazgató

Az ELTE-n végzett geológus szakon (környezet- és vízföldtan szakirányon), illetve megszerezte az angol szakfordítói diplomát is. Ezt követően a Central European University 'Environmental Sciences and Policy' szakát is elvégezte. 2016-ig dolgozott az Energiaklubban, a fenntartható energiarendszerek vizsgálatával és az energiaszektor átláthatóságának elősegítével foglalkozott. Számos hazai és európai uniós projektet vezetett, kutatásokban vett részt, pályázatokat írt, magyar és nemzetközi konferenciákon adott elő, hatástanulmányokat elemzett és véleményezett, 

Zsolt Melinda

üzletfejlesztés

Hosszú ideig dolgozott újságíróként, majd kommunikációs szakemberként tapasztalatot szerzett a civil- és a versenyszférában. Jelenleg doktori tanulmányokat folytat a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, kutatási területe a nemzetközi biztonsági tanulmányok tudományterületen belül az energiabiztonság. Tudományos pályája részeként dolgozott egyetemi oktatóként, részt vett kutatási projektekben, hazai és külföldi konferenciákon adott elő. 

Böröcz Barbara

partnerkapcsolati menedzser (jelenleg szülési szabadságon van)

A Pécsi Tudományegyetemen végzett terület,- és településfejlesztés szakirányon. Főbb kutatási területei közé tartozott a fenntartható fejlődés, a megújuló energiaforrások és ezek munkahelyteremtő hatásai. Gyakorlati idejét a Pécsi Forrásközpontban és a keszthelyi önkormányzat vidékfejlesztési részlegénél töltötte. Feladati közé tartozik a rendezvények előkészítése, különböző projektek adminisztrációja és a tanulmányokhoz kapcsolódó kutatás. 

Dr. Sáfián Fanni

tudományos munkatárs

2012-ben környezetkutató geográfusként végzett, majd 2018-ban doktori fokozatot szerzett az ELTE TTK-n. Tanulmányait részben Dániában végezte, ahol fenntartható energiagazdálkodás és -menedzsmentet hallgatott. Több mint 3 évet dolgozott az Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ, illetve másfél évet a Klímapolitika kft. munkatársaként. Elsősorban a fenntartható energiagazdálkodás területén kutatott és írt tanulmányokat, jövőbeli energiaforgatókönyveket modellezett, települési fenntartható energia- és klímaterveket (SECAP) készített, valamint részt vett a Nemzeti Energia- és Klímaterv háttértanulmányának elkészítésében.