Szalai Gabriella

Ügyvezető igazgató

Közgazdász, a versenyszférában marketinggel, kommunikációval foglalkozott (1992-2005; 2011-2013), majd több éven át írt pályázatokat, végzett projekt menedzsment feladatokat.
Dolgozott fejlesztési ügynökségeknél, az államigazgatásban (2006-2010).
Átfogó szakmai tapasztalata van a területfejlesztés, a kistérségi és regionális fejlesztés, illetőleg projektfejlesztés és projekt menedzsment területén, jól ismeri a hazai és uniós támogatási rendszert, az Európai Unió felépítését és működését.

Koritár Zsuzsanna

Programigazgató

Az ELTE-n végzett geológus szakon (környezet- és vízföldtan szakirányon), illetve megszerezte az angol szakfordítói diplomát is. Ezt követően a Central European University 'Environmental Sciences and Policy' szakát is elvégezte. 2016-ig dolgozott az Energiaklubban, a fenntartható energiarendszerek vizsgálatával és az energiaszektor átláthatóságának elősegítével foglalkozott. Számos hazai és európai uniós projektet vezetett, kutatásokban vett részt, pályázatokat írt, magyar és nemzetközi konferenciákon adott elő, hatástanulmányokat elemzett és véleményezett, 

Böröcz Barbara

Partnerkapcsolati menedzser (jelenleg szülési szabadságon van)

A Pécsi Tudományegyetemen végzett terület,- és településfejlesztés szakirányon. Főbb kutatási területei közé tartozott a fenntartható fejlődés, a megújuló energiaforrások és ezek munkahelyteremtő hatásai. Gyakorlati idejét a Pécsi Forrásközpontban és a keszthelyi önkormányzat vidékfejlesztési részlegénél töltötte. Feladati közé tartozik a rendezvények előkészítése, különböző projektek adminisztrációja és a tanulmányokhoz kapcsolódó kutatás.