Csapatunk

Horvatharon V2
Horváth Áron
ügyvezető igazgató
Horváth Áron elemző közgazdász. A Budapesti Corvinus Egyetemen diplomázott, majd szerzett PhD. fokozatot. 2010-ben alapította az ELTINGÁt, ahol ingatlanpiaci kutatásokat, elemzéseket végeznek hazai és külföldi megrendelők számára. A kutatóközpontban számos energetikai kapcsolódású, Magyarországon úttörő elemzés készült: a korszerűsítés ingatlanárra gyakorolt hatásáról, a felújítási lehetőségekről, a magyar lakásállományról. A korábbi közös MEHI-s munkák után 2023-ban Áron nyílt pályázaton nyerte el a MEHI ügyvezetői posztját.
Szecsi Ilona
Illésné Szécsi Ilona
projektmenedzser
A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett közgazdászként, környezetgazdász szakirányon. 1 évig tanult a Mannheimi Közgazdaságtudományi Egyetemen. 5 évig az építőiparban dolgozott, segítette a Magyar Környezettudatos Építés Egyesület munkáját, majd a Nemzeti Alkalmazkodási Központban klímastratégiák elkészítésében és szemléletformálási akciókban vett részt. Dolgozott az Innovációs Minisztérium Klímapolitikai Főosztályán, majd egy természetvédelmi LIFE projekt pénzügyi menedzseri feladatait végezte. A MEHI-nél 2020 óta dolgozik, elsősorban a RenoHub H2020-as épületfelújításokat ösztönző projektjében, de más szakértői és kommunikációs feladatokat is ellát.
Pálffy Anikó
Pálffy Anikó
szakpolitikai munkatárs
Pálffy Anikó 2020 októbere óta a MEHI munkatársa. Közgazdászként végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, majd a New York állambeli SUNY Albany Rockefeller College-ban szerzett diplomát public policy szakirányon. 2000-től tanácsadóként dolgozott piac szabályozási és versenyügyi témákban az Infrapont Kft-nél. 2004-től 2007-ig a Gazdasági és Közlekedési Minisztériumban energetikai szabályozási és zöld energetikai szakértőként, 2010-től a Magyar Energia Hivatalban villamosenergia piacelemzőként dolgozott. 2015 és 2020 között a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal energiahatékonysági feladataiban vett részt: nemzetközi energiahatékonysági projektek felelőse volt (pl. Odyssee Mure, Ensmov) és az Energiahatékonysági Irányelv hazai megvalósításával kapcsolatos szakpolitikai döntések előkészítésében, elemzésekben, tanulmányokban működött közre.
Borocz Barbara
Böröcz Barbara
partnerkapcsolati munkatárs
A Pécsi Tudományegyetemen végzett terület,- és településfejlesztés szakirányon. Főbb kutatási területei közé tartozott a fenntartható fejlődés, a megújuló energiaforrások és ezek munkahelyteremtő hatásai. Gyakorlati idejét a Pécsi Forrásközpontban és a keszthelyi önkormányzat vidékfejlesztési részlegénél töltötte. Feladati közé tartozik a rendezvények előkészítése, különböző projektek adminisztrációja és a tanulmányokhoz kapcsolódó kutatás.
Tóth Adrienn
Tóth Adrienn
RenoPont koordinátor és fenntarthatósági szakértő
Adrienn a MEHI munkatársaként sok szeretettel várja az energetikai felújítást tervezőket a RenoPont Energetikai Otthonfelújítási Központ fővárosi és józsefvárosi irodájában. További információ és időpontfoglalás: renopont.hu

Ne maradjon le a legfontosabb
szakmai hírekről!


Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hírlevél feliratkozás