Csapatunk

Mizsei Szabolcs
Mizsei Szabolcs
ügyvezető igazgató
A MEHI ügyvezetői teendőit 2022. júliusától Mizsei Szabolcs energetikai szakközgazdász látja el. Szabolcs 2002 es 2006 között állandó szakértőként dolgozott az Országgyűlés Távközlési es Informatikai Bizottságánál. Ezt követően 4 éves nagyvállalati vezetői gyakorlatát a Magyar Telekomnál szerezte meg. 2016-tól az MVM innovációs tanácsadója, majd az innovációs osztály vezetőjeként dolgozott. Alapítástól 2 évig az MVM energetikai inkubációs házának, a Smart Future Lab-nek felügyelő-bizottsági tagja. Az előző 5 évben a Kürt Akadémia vezető tanácsadója és képzésvezetője. A Corvinus Egyetem Széchenyi István Szakkollégium Végzett Társaságának elnöke. Szakterülete a közpolitikai program-elemzés, az agilis menedzsment és a digitális platform-fejlesztés. A MEHI magas szintű szakmai munkájának operatív támogatása mellett személyes célja a kutatói tevékenység és ügyfélközpontú szolgáltatások kibővítése.
Koritár Zsuzsanna
Koritár Zsuzsanna
tudományos főmunkatárs
Az ELTE-n végzett geológus szakon (környezet- és vízföldtan szakirányon), illetve megszerezte az angol szakfordítói diplomát is. Ezt követően a Central European University 'Environmental Sciences and Policy' szakát is elvégezte. 2016-ig dolgozott az Energiaklubban, a fenntartható energiarendszerek vizsgálatával és az energiaszektor átláthatóságának elősegítésével foglalkozott. Számos hazai és európai uniós projektet vezetett, kutatásokban vett részt, pályázatokat írt, magyar és nemzetközi konferenciákon adott elő, hatástanulmányokat elemzett és véleményezett. 2019 és 2022 között a MEHI ügyvezetője.
Dr Safian Fanni
Dr. Sáfián-Farkas Fanni
tudományos munkatárs
2012-ben környezetkutató geográfusként végzett, majd 2018-ban doktori fokozatot szerzett az ELTE TTK-n. Tanulmányait részben Dániában végezte, ahol fenntartható energiagazdálkodás és -menedzsmentet hallgatott. Több mint 3 évet dolgozott az Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ munkatársaként, illetve másfél évet a Klímapolitika kft.-vel együttműködésben. Elsősorban a fenntartható energiagazdálkodás területén kutatott és írt tanulmányokat, jövőbeli energiaforgatókönyveket modellezett, települési fenntartható energia- és klímaterveket (SECAP) készített, valamint részt vett a Nemzeti Energia- és Klímaterv háttértanulmányának elkészítésében.
Szecsi Ilona
Illésné Szécsi Ilona
projektmenedzser
A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett közgazdászként, környezetgazdász szakirányon. 1 évig tanult a Mannheimi Közgazdaságtudományi Egyetemen. 5 évig az építőiparban dolgozott, segítette a Magyar Környezettudatos Építés Egyesület munkáját, majd a Nemzeti Alkalmazkodási Központban klímastratégiák elkészítésében és szemléletformálási akciókban vett részt. Dolgozott az Innovációs Minisztérium Klímapolitikai Főosztályán, majd egy természetvédelmi LIFE projekt pénzügyi menedzseri feladatait végezte. A MEHI-nél 2020 óta dolgozik, elsősorban a RenoHub H2020-as épületfelújításokat ösztönző projektjében, de más szakértői és kommunikációs feladatokat is ellát.
Pálffy Anikó
Pálffy Anikó
szakpolitikai munkatárs
Pálffy Anikó 2020 októbere óta a MEHI munkatársa. Közgazdászként végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, majd a New York állambeli SUNY Albany Rockefeller College-ban szerzett diplomát public policy szakirányon. 2000-től tanácsadóként dolgozott piac szabályozási és versenyügyi témákban az Infrapont Kft-nél. 2004-től 2007-ig a Gazdasági és Közlekedési Minisztériumban energetikai szabályozási és zöld energetikai szakértőként, 2010-től a Magyar Energia Hivatalban villamosenergia piacelemzőként dolgozott. 2015 és 2020 között a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal energiahatékonysági feladataiban vett részt: nemzetközi energiahatékonysági projektek felelőse volt (pl. Odyssee Mure, Ensmov) és az Energiahatékonysági Irányelv hazai megvalósításával kapcsolatos szakpolitikai döntések előkészítésében, elemzésekben, tanulmányokban működött közre.
Borocz Barbara
Böröcz Barbara
partnerkapcsolati munkatárs
A Pécsi Tudományegyetemen végzett terület,- és településfejlesztés szakirányon. Főbb kutatási területei közé tartozott a fenntartható fejlődés, a megújuló energiaforrások és ezek munkahelyteremtő hatásai. Gyakorlati idejét a Pécsi Forrásközpontban és a keszthelyi önkormányzat vidékfejlesztési részlegénél töltötte. Feladati közé tartozik a rendezvények előkészítése, különböző projektek adminisztrációja és a tanulmányokhoz kapcsolódó kutatás.
Tóth Adrienn
Tóth Adrienn
RenoPont tanácsadó
Adrienn a MEHI munkatársaként sok szeretettel várja az energetikai felújítást tervezőket a RenoPont Energetikai Otthonfelújítási Központ fővárosi és józsefvárosi irodájában. További információ és időpontfoglalás: renopont.hu
Bölcsföldi Ádám
Bölcsföldi Ádám
RenoPont tanácsadó
Ádám a MEHI munkatársaként sok szeretettel várja az energetikai felújítást tervezőket a RenoPont Energetikai Otthonfelújítási Központ fővárosi és józsefvárosi irodájában. További információ és időpontfoglalás: renopont.hu

Ne maradjon le a legfontosabb
szakmai hírekről!


Iratkozzon fel hírlevelünkre!