Csapatunk

Mizsei Szabolcs
Mizsei Szabolcs
ügyvezető igazgató
A MEHI ügyvezetői teendőit 2022. júliusától Mizsei Szabolcs energetikai szakközgazdász látja el. Szabolcs 2002 es 2006 között állandó szakértőként dolgozott az Országgyűlés Távközlési es Informatikai Bizottságánál. Ezt követően 4 éves nagyvállalati vezetői gyakorlatát a Magyar Telekomnál szerezte meg. 2016-tól az MVM innovációs tanácsadója, majd az innovációs osztály vezetőjeként dolgozott. Alapítástól 2 évig az MVM energetikai inkubációs házának, a Smart Future Lab-nek felügyelő-bizottsági tagja. Az előző 5 évben a Kürt Akadémia vezető tanácsadója és képzésvezetője. A Corvinus Egyetem Széchenyi István Szakkollégium Végzett Társaságának elnöke. Szakterülete a közpolitikai program-elemzés, az agilis menedzsment és a digitális platform-fejlesztés. A MEHI magas szintű szakmai munkájának operatív támogatása mellett személyes célja a kutatói tevékenység és ügyfélközpontú szolgáltatások kibővítése.
Dr Safian Fanni
Dr. Sáfián-Farkas Fanni
tudományos munkatárs
2012-ben környezetkutató geográfusként végzett, majd 2018-ban doktori fokozatot szerzett az ELTE TTK-n. Tanulmányait részben Dániában végezte, ahol fenntartható energiagazdálkodás és -menedzsmentet hallgatott. Több mint 3 évet dolgozott az Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ munkatársaként, illetve másfél évet a Klímapolitika kft.-vel együttműködésben. Elsősorban a fenntartható energiagazdálkodás területén kutatott és írt tanulmányokat, jövőbeli energiaforgatókönyveket modellezett, települési fenntartható energia- és klímaterveket (SECAP) készített, valamint részt vett a Nemzeti Energia- és Klímaterv háttértanulmányának elkészítésében.
Szecsi Ilona
Illésné Szécsi Ilona
projektmenedzser
A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett közgazdászként, környezetgazdász szakirányon. 1 évig tanult a Mannheimi Közgazdaságtudományi Egyetemen. 5 évig az építőiparban dolgozott, segítette a Magyar Környezettudatos Építés Egyesület munkáját, majd a Nemzeti Alkalmazkodási Központban klímastratégiák elkészítésében és szemléletformálási akciókban vett részt. Dolgozott az Innovációs Minisztérium Klímapolitikai Főosztályán, majd egy természetvédelmi LIFE projekt pénzügyi menedzseri feladatait végezte. A MEHI-nél 2020 óta dolgozik, elsősorban a RenoHub H2020-as épületfelújításokat ösztönző projektjében, de más szakértői és kommunikációs feladatokat is ellát.
Pálffy Anikó
Pálffy Anikó
szakpolitikai munkatárs
Pálffy Anikó 2020 októbere óta a MEHI munkatársa. Közgazdászként végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, majd a New York állambeli SUNY Albany Rockefeller College-ban szerzett diplomát public policy szakirányon. 2000-től tanácsadóként dolgozott piac szabályozási és versenyügyi témákban az Infrapont Kft-nél. 2004-től 2007-ig a Gazdasági és Közlekedési Minisztériumban energetikai szabályozási és zöld energetikai szakértőként, 2010-től a Magyar Energia Hivatalban villamosenergia piacelemzőként dolgozott. 2015 és 2020 között a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal energiahatékonysági feladataiban vett részt: nemzetközi energiahatékonysági projektek felelőse volt (pl. Odyssee Mure, Ensmov) és az Energiahatékonysági Irányelv hazai megvalósításával kapcsolatos szakpolitikai döntések előkészítésében, elemzésekben, tanulmányokban működött közre.
Borocz Barbara
Böröcz Barbara
partnerkapcsolati munkatárs
A Pécsi Tudományegyetemen végzett terület,- és településfejlesztés szakirányon. Főbb kutatási területei közé tartozott a fenntartható fejlődés, a megújuló energiaforrások és ezek munkahelyteremtő hatásai. Gyakorlati idejét a Pécsi Forrásközpontban és a keszthelyi önkormányzat vidékfejlesztési részlegénél töltötte. Feladati közé tartozik a rendezvények előkészítése, különböző projektek adminisztrációja és a tanulmányokhoz kapcsolódó kutatás.
Tóth Adrienn
Tóth Adrienn
RenoPont tanácsadó
Adrienn a MEHI munkatársaként sok szeretettel várja az energetikai felújítást tervezőket a RenoPont Energetikai Otthonfelújítási Központ fővárosi és józsefvárosi irodájában. További információ és időpontfoglalás: renopont.hu
Bölcsföldi Ádám
Bölcsföldi Ádám
RenoPont tanácsadó
Ádám a MEHI munkatársaként sok szeretettel várja az energetikai felújítást tervezőket a RenoPont Energetikai Otthonfelújítási Központ fővárosi és józsefvárosi irodájában. További információ és időpontfoglalás: renopont.hu

Ne maradjon le a legfontosabb
szakmai hírekről!


Iratkozzon fel hírlevelünkre!