A Magyar Energiahatékonysági Intézet közhasznúsági jelentése, 2020

A Magyar Energiahatékonysági Intézet elkészítette a közhasznúsági jelentését. 2020-ban is – a korábbi évekhez hasonlóan – munkánk nagy részét a hazai és nemzetközi szakpolitikai folyamatok mentén készült szakmai anyagok készítése jelentette. Emellett folytatódott a MEHI első olyan európai uniós finanszírozású projektje is, a RenoHUb, amelyben egy csak magyar partnerekből álló konzorcium tagjaként vesz részt.

Munkánkról részletesen a 2020-as közhasznúsági jelentésünkben (annak utolsó oldalain) olvashat.

A Magyar Energiahatékonysági Intézet Közhasznú Nonprofit Kft a nyilvánosság előtt és a szakpolitikai döntéshozatal zárt szintjein is fellép a hatékony energiafelhasználás érdekében. Működésének célja, hogy aktívan kezdeményezzen, vagy támogasson minden olyan szakpolitikai, piaci-üzleti vagy fontos társadalmi kezdeményezést, amely szándéka szerint csökkenti és hatékonyabbá teszi az energia bármilyen formájának felhasználását.

A Magyar Energiahatékonysági Intézet Közhasznú Nonprofit Kft tevékenységét felelősen, átláthatóan és a mindenkor elérhető legmagasabb szakmai-tudományos háttértámogatásra építve végzi.

Ha hasznosnak találta, kérjük ossza meg!

Ne maradjon le a legfontosabb
szakmai hírekről!


Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hírlevél feliratkozás